بررسی بسته بندی برنج

برنج در آسيا,برنج|اِن ایی|neu
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان بررسی بسته بندی برنج آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.

دانلود فایل کامل
در قالب فایل word و متشکل از 15 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
فهرست مطالبعنوان صفحه1-برنج در آسيا 3 1-1-تقاضا براي برنج 42-وضعيت توليد برنج ايران و جهان – جداول و آمار 73-وضعيت واردات و صادرات برنج ايران – جدول 94-بسته‌بندي – تعاريف و 10 1-4-وضعيت بسته‌بندي برنج ايران و جهان – جدول و 11 2-4-پوشش بسته‌بندي برنج 11 3-4-ماشين‌آلات و تجهيزات بسته‌بندي برنج 125-فرم پيشنهادي براي يك واحد (كارگاه بسته‌بندي) 126-پيشنهادات 14-مأخذ 15 مقدمهبرنج، گياهي است كه بعلت نياز زيادي كه اغلب مردم جهان به آن دارند، در بين غلات بعد از گندم در سطح بسيار وسيعي از زمين‌هاي زراعتي برخي از كشورهاي مختلف جهان كشت مي‌گردد. كشت و كار برنج در دنيا و توليد آن از نظر كيفيت و كميت، داراي اهميت خاصي است، زيرا برنج، يكي از نباتاتي است كه دانه آن براي تامين غذاي اصلي بيش از نصف مردم جهان بكار مي‌رود. حدود 95 درصد برنج آسيا به مصرف داخلي رسيده و تنها حدود 5-4 درصد توليد در تجارت جهاني وارد مي‌شود. در بسياري از كشورهاي آسيايي، برنج هنوز به عنوان يك غذاي اصلي، بومي و سنتي در اين كشورها محسوب مي‌گردد. خاستگاه اصلي برنج، آسياي جنوب شرقي است و از آنجا بتدريج به ساير نقاط جهان راه يافته است. بنا بر اسناد تاريخي، كشت برنج در چين و هند پيشينه هفت هزار ساله دارد. در مورد ورود برنج به ايران، نظرهاي گوناگوني وجود دارد، برخي آن را به زمان هخامنشيان و عده‌اي به زمان ساسانيان و گروهي به دوره بعد از ورود عرب‌ها به ايران، نسبت مي‌دهند. بنا ابر اظهار لاتوفر، كشت برنج در ايران، پس از تسلط اعراب به ايران، رونق گرفته است.