بررسی بیماری های فیزیولوژیک برنج

مواد غذايي,فیزیولوژیک برنج,بررسی بیماری های فیزیولوژیک برنج,انواع بیماری هایی که از برنج میگیریم ,کمبود مواد غذایی در برنج|اِن ایی|neu
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان بررسی بیماری های فیزیولوژیک برنج آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.

دانلود فایل کامل
در قالب فایل word و متشکل از 6 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
بيماريهايي كه در اثر كمبود مواد غذايي روي برنج ايجاد مي‌شود. كمبود آهن سبب از بين رفتن سبزي برگهاي جوان و در نتيجه زردي آنها مي‌گردد. برگهاي مسن‌تر ممكن است زرد شوند و در اثر كمبود مفرط، بوته‌ها معمولاً مي‌ميرند. علائم اوليه معمولاً 4 تا 5 هفته بعد از نشاء‌كاري اتفاق مي‌افتد. كمبود منگنز باعث ايجاد خطوط زرد بين رگبرگها از نوك به سمت قاعده برگها مي‌شود كه بعداً قهوه‌اي تيره و نكروز مي‌گردد. بوته‌ها كوتوله شده، برگهاي جديد كوتاه، باريك و سبز روشن است. در شاليزار غرقابي كمبود روي، برگهاي جوانتر را بويژه در قاعده به رنگ زرد در آورده و زردي در تمام برگ پخش مي‌شود. علائم اوليه، در گياهچه‌هاي 4 برگي (20 تا 25 روز بعد از نشاء كاري) ظاهر مي‌گردد.