بررسی بیماریها و عوامل بیماری زای گندم

مطالب دیگر:
📌پرسشنامه سنجش تعارض والدین -نوجوانان(فرم نوجوان)📌پرسشنامه مقیاس خودتاب آوری کلاهنن ) ERS📌هتل سوئیس سوتل📌پرسشنامه مقیاس سرزندگی دسی📌پرسشنامه مقیاس سطوح خودانتقادی) LOSC📌مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت شغلی و سلامت📌مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش و هویت📌پاور پوینت روشهای طراحی و تولید صنعتی گچ در ساختمان📌بررسی ارتباط هوش هیجانی و شادکامی در نوجوانان متوسطه📌مقاله افزایش سلامت جسمانی و روانی دانش آموزان📌تدوین استراتژی- مجموعه اول مقالات📌تدوین استراتژی-مجموعه دوم مقالات📌مقاله اختلالات وسواس فکری و عملی کودکان ونوجوانان📌نمونه سوال ریاضی 3 رشته فنی و کامپیوتر📌پرسشنامه مقیاس کیفیت زندگی ( IRQOL )📌مقیاس ارزشیابی هوش حسی– حرکتی کودك📌اقدام پژوهی چگونه می‌توانم روخوانی و روانخوانی قرآن بچه‌ها را تقویت کنم📌گزارش تخصصی دبیر زبان : افزایش یادگیری مفاهیم درس زبان انگلیسی با جذاب سازی کلاس و ارائه راهکارهای کاربردی📌اقدام پژوهی چگونه مشکلات درس عربی دانش آموزان را رفع کنیم📌گزارش تخصصی معلمان بررسی دلایل افت تحصیلی در درس عربی سوم راهنمایی
بيماري دانه سياه گندم,گندم,لكه قرمز,بررسی بیماریها و عوامل بیماری زای گندم,مرض های گندم و باکتری های آن|اِن ایی|neu
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان بررسی بیماریها و عوامل بیماری زای گندم آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.

دانلود فایل کامل
در قالب فایل word و متشکل از 26 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::
عوامل بيماري دانه سياه گندم در سالهاي پر باران و در محيط مرطوب اين عارضه در دانه هاي گندم بوجود مي آيد و موجب كاهش كيفيت دانه گندم مي گردد. بيماري نقطه سياه علائم بيماري: تغيير رنگ قهوه اي تا متمايل به سياه در قسمت انتهايي جنين دانه شروع مي شود و اين تغيير رنگ ممكن است به داخل شيار دانه گندم امتداد يابد و امكان دارد اين بيماري به داخل جنين دانه نيز پيشروي نمايد.